dimecres, 23 d’octubre del 2013

Primers dies a 3r A.



Semblava que mai arribaria el moment de passar de curs, i ja hi som a 3r. Com a estudiants, desitjavem que tot anés bé, i el molts casos així ha estat. Els profes ens ajuden permanentment però cadascú té el seu ritme. Això fa que ens dispersem una mica, però tot imaginem que tindrà un final feliç.

Les obres al cole gran ja han acabat i pinta fantàstic... De moment, només el trepitjem per anar a laboratoris de tecno, ciències i biblioteca, però em vist que els grans de batxillerat són un equip que gaudeix molt. Cap allà anirem si tenim sort... Les classes tornen a ser exigents, però ara molt més i ens cal forçar la màquina un xic més. Ho aconseguirem!

Els moments d'esbarjo són els millors, i això no ha canviat des de que erem petits, per sort. Tal sols portem un mes i poc de classe i ja sembla que siguem els cavallers i doncelles de 3r. Ara ens toca el combat per tractar de ser millors. Les energies faran que així sigui, però cal esmorzar cada matí i esforçar-se cada dia... Bon inici de curs a tots!!