dilluns, 16 de gener del 2017

Scaramouche

Scaramouche




El dijous 12 de gener, tota l'escola la Salut des de primer d'ESO fins a primer de batxillerat vam anar al teatre Victòria de Barcelona per veure Scaramouche, de la companya de teatre Dagoll Dagom.Scaramouche és una gran comèdia musical d'aventures, amor i revolució.


La història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis.René és un noi amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de'll Arte i és l'amant de Camila, una jove actriu d'una bellesa i sensualitat extraordinàries.

Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès, que és un intel·lectual que s'encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d'Olympia (la promesa del Marquès).

Els personatges fan un viatge fins a París on trobaran els seus destins: Olympia es casarà amb el Marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat i igualtat.El protagonista d'aquesta història és Scaramouche, qui lluita per la igualtat i la llibertat del poble com un heroi emmascarat.

Després de sortir del teatre Victòria vam anar a dinar al parc de la Ciutadella on vam acabar de passar el dia per després tornar a l'escola a les 17:00.Creiem que és una bona excursió per fer, ja que pots veure tot el treball i esforç que suposa fer una obra de teatre, des del vestuari fins al guió.

Va ser un dia diferent on vam poder gaudir d'una sortida cultural com és anar a veure un musical tan conegut com és aquest.

Ainoa Morga

Laia Sánchez