divendres, 11 de novembre del 2016

VISITA A TV3





A la sortida del 9 de novembre hem anat a Sant Joan Despí per veure i conèixer el funcionament dels platós de TV3.

Una de les coses que ens han agradat molt ha sigut que el guia (en Quim) s’ha explicat molt bé i ha fet una visita molt interessant.

Ens ha semblat molt curiós descobrir el lloc i l’ambient on treballen totes les persones de la televisió i l’equip que està darrere les càmeres. Hem descobert que darrere del que nosaltres veiem a la televisió hi ha molt més treball del que sembla.

Per començar la visita ens han fet una introducció i ens han posat un vídeo molt encertat sobre el funcionament de les gravacions.

MARTA ARANDA, GEMMA BRUNET i NOLAN PRIEGO

Ha estat interessant veure com realment són els platós de televisió.

ISMAEL BARROSO, KEVIN DELGADO, ARNAU LÓPEZ i VÍCTOR LÓPEZ

El guia ho ha fet molt bé i ha fet que aprenguem moltes coses sobre les instal·lacions.

CLAUDIA BRUCH, EDGAR MARÍN, JOEL MENDOZA i POL SADURNÍ

En arribar a TV3, ens ha semblat que tot era molt gran i molt diferent del que pensàvem que seria. Hem començat amb una breu explicació molt ben detallada d’on es situaven les instal·lacions i com es va crear i expandir el canal de televisió.

Quan hem continuat la visita ens hem adonat que els platós tenien unes dimensions més petites del que sembla a la televisió. També ens ha agradat el fet que els decorats es reciclessin.

Ha estat una excursió molt bona, en què hem après la importància que té TV3, ja que molts programes són culturals i informatius. En aquesta excursió hem pogut explicar el que nosaltres pensàvem que era la televisió, i ens hem adonat que el procés de la creació, producció i el fet de fer un programa és molt més complex i necessita molt treball.

Tret que feia molt aire i molt fred, ha valgut la pena. Ha estat una excursió genial. A més, ens hem trobat amb la Pati Pla del programa La Família del Super3.

Ha estat una experiència inoblidable. S’aconsella visitar el plató de TV3.

MARTÍ POL FITÉ, MÀRIUS MENÉNDEZ, NOELIA RAMÍREZ i MERY RAMOS