dissabte, 29 d’octubre del 2016



Convivències a la Casa Nova de l’Obac

 
El divendres passat, dia 21 d’octubre, els alumnes de 3r d'ESO vam anar de convivències a la Casa Nova de l’Obac, un lloc molt bonic, molt tranquil i on la natura  pren el paper protagonista.

En baixar de l’autocar vam haver de pujar a peu una estoneta fins arribar a la casa on faríem els tallers amb els diferents professors. La Casa Nova de l'Obac era un antic mas vitivinícola de tres plantes i estil italianitzant, aixecat al començament del segle XIX. És una casa que a hores d’ara és molt gran i on hi han moltes habitacions i sales d’estar transformades en aules adaptades per fer-hi reunions o activitats de lleure. En algunes d’aquestes estances és on anàvem fent els diferents tallers amb un mateix propòsit: fer-nos reflexionar sobre la temàtica de “Vivint Estimant” que és el lema d’aquest curs.

Un cop fets els quatre tallers ens van deixar una hora per jugar pels voltants de la casa i poder gaudir de les muntanyes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El temps va passar molt de pressa i finalment vam haver de tornar cap a Sabadell.

Va ser un matí molt bo, amb molt bona companyia i molt ben aprofitat.